Door mijn achtergrond als kleur- en interieuradviseur en mijn jarenlange ervaring als decoratie schilder kan ik voor iedereen een passend ontwerp maken in de gewenste ruimte. Bij ieder ontwerp dat ik maak, houd ik rekening met de indeling, meubels, accessoires en waar de ruimte voor gebruikt word. Heb je bijvoorbeeld een lastige hoek in de ruimte, of weet je niet goed wat je aan moet met de kleuren? Geen probleem! Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden zodat we samen tot een fantastisch resultaat komen.

 

Wat is mijn werkwijze?

  •  Oriënterend gesprek: Ik kom graag een keer bij je langs om de wensen te bespreken. Verzamel zelf vast wat beeldmateriaal zodat ik een idee heb van de gewenste stijl. Op deze manier kan ik een passend ontwerp voor je maken.
  • Prijsindicatie: Een kleine muurschildering valt te realiseren vanaf €480,- inclusief btw en materiaal, exclusief eventuele reis- en parkeerkosten. Echter is iedere muurschildering maatwerk, zo ook de prijs hiervan. Ik kom daarom graag een keer langs om alle wensen te bespreken zodat ik een passende prijsindicatie kan maken.
  • Ontwerp: Bij akkoord van de prijs zal ik een ontwerp maken van de muurschildering. Uiteraard mag hier feedback op gegeven worden. Bij akkoord van het ontwerp zal ik de muurschildering gaan uitvoeren.
  • Uitvoeren: Alle muurschilderingen maak ik met verf op waterbasis. Hierdoor is het sneldrogend en reukvrij. De ruimte kan dus gewoon gebruikt blijven worden.
  • Oplevering: Een lach op je gezicht toveren bij het zien van de muurschildering is natuurlijk mijn doel. Toch nog niet helemaal tevreden met het resultaat? Aarzel niet om het me te zeggen. Ik schilder graag nog even door om de muurschildering helemaal naar wens op te kunnen leveren.
  • Finishing touch: Uiteraard zorg ik ervoor dat je niet ziet dat ik geweest ben (op een prachtige muurschildering na natuurlijk!). Hiermee bedoel ik dat ik alle spullen die ik gebruik ook weer afvoer, en dat de vloer mooi schoon blijft. Wel zo netjes!
  • Tijd: Binnen 1 á 2 dagen kunnen de meeste (kleine) muurschilderingen gerealiseerd worden. Grotere muurschilderingen nemen wat langer in beslag. Voor aanvang zal ik een indicatie geven van de tijd die ik verwacht bezig te zijn met de muurschildering. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Liever een schilderij? Dit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Neem gerust contact op, dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.