Moving day

Gepubliceerd op 30 september 2019 om 14:43

Het is zover; de verhuizing naar Brussel om daar voor zes maanden te gaan wonen. Vanaf februari weet ik al dat er verhuisd moet gaan worden, maar nu het zo dichtbij komt wordt het toch allemaal wel een stuk spannender.

Ik zal niet alleen beginnen aan de studie, maar ik zal ook voor het eerst op kamers gaan. Mijn huidige huisgenoot (en vriend Dennis) zal dus tijdelijk vervangen worden voor zes andere huisgenoten.

Eén van deze huisgenoten is een collega, en dus Nederlands. Daarnaast hebben we drie Franssen en één Duitse vrouw. Eén man komt uit Tunesië, heeft een Italiaanse moeder, heeft jaren in Frankrijk gewoond, maar woont momenteel in Madrid (om het makkelijk te houden). Hij spreekt dus een hoop talen, misschien steek ik er nog wat van op!

Dinsdag zullen we beginnen met de opleiding. Ik ben heel benieuwd welke nationaliteiten er nog meer zullen zijn, en hoe groot de klas is.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.