We zijn op de helft!

Gepubliceerd op 5 januari 2020 om 19:05

Zo, dat is al weer even geleden. Deste meer om te laten zien, inmiddels zijn er namelijk aardig wat projecten afgerond. Dat moet ook wel, want we zijn over de helft! Het is ongelooflijk hoe snel de afgelopen maanden zijn gegaan. De kerstvakantie is alweer voorbij, en we zijn aan de tweede helft begonnen. Nog drie maandjes knallen en het zit er op.

Feestje!

Maar zover zijn we nog niet. Ik zal beginnen waar ik de laatste blog geëindigd ben, en dat is half november. Net na mijn laatste blog kwam het fantastische bericht dat schildersbedrijf Hoogstraten de winnaar is van de Overall Juryprijs in de Nationale SchildersVakprijs 2019! Super tof natuurlijk, en iedereen die gestemd heeft: heel erg bedankt!

Na dit leuke bericht gingen wel alweer richting begin december. En december beginnen we natuurlijk met mijn verjaardag! Ik had de mazzel dat ik op een zondag jarig was, wat betekende dat de (schoon)familie langs kon komen. (De tekening hieronder had een van de huisgenoten gemaakt!)

Afgerond werk

Inmiddels kan ik ook de afgeronde fries laten zien die we voor de kerstvakantie in moesten leveren. Verder moesten we ook de pitchpine deur inleveren voor de vakantie met een zelf ontworpen (en uiteraard geschilderde) deurkruk, en het sierlijstwerk moest ook af (links naast de afgeronde fries).

Marmer- en houtimitaties 

Maar we hebben natuurlijk niet alleen maar decoraties gemaakt. Ook zijn er inmiddels aardig wat hout en marmersoorten afgerond. Het marmer van links naar rechts: Pavonazzo met een Comblanchien frame, Italian Griotte, Jaune Fleuri met er onder een stuk st. Anne, en als laatst de Verona Red.

En het hout van links naar rechts: Rozenhout met een frame van Smooth Mahogany, Esdoorn met een kleine bies Rozenhout, Walnoot hout en als laatst het cederhout.

Plafond

En natuurlijk zijn we ook begonnen met een nieuwe decoratie; een plafond. Uiteraard hoeven we deze niet aan het plafond te hangen terwijl we hem schilderen, maar het is een plafond hoekschildering in renaissance stijl. Deze moeten we eind januari inleveren, maar dat gaat vast goed komen!

Reactie plaatsen

Reacties

Dennis
4 jaar geleden

Je bent een topper!

Eva
4 jaar geleden

Wat knap Bo! Heel veel plezier en succes nog! Dikke kus

Bo
4 jaar geleden

Ahh lief, dankjewel! 💕

Esmée
4 jaar geleden

Wauw! En wat wordt dat plafond ook weer prachtig zeg 😍

Bo
4 jaar geleden

Dankjewel maatje 😘

Lizzy
4 jaar geleden

Jij bent echt een topper!
Wat een leuk verhaal en wat een mooi werk! Kan niet wachten op de rest! 😍

Hannie Pieneman
4 jaar geleden

Wat veel hè als je het zo allemaal bij elkaar ziet. Top hoor, ga zo door. 😘

Lisa
4 jaar geleden

Ontzettend knap en gaaf!! Echt heel erg mooi werk, Bo! Groetjes!

Bo
4 jaar geleden

Heel lief, dankjewel! ✨

Wendie
4 jaar geleden

Lieve creatieve Bo, dat ziet er prachtig uit👌En je blogs blijven leuk. Succes met alles wat je nog mag leren en creëren XX